dissabte, 26 d’agost del 2017

ACTUEM AL FITAG 2017!!!


Per segon any consecutiu formem part d’aquest gran esdeveniment del teatre amateur que és el FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona).

Enguany presentem una història pel públic infantil, es titula XALEM!,  en el marc del Petit Fitag, serà divendres 1 de Setembre a les 12 del Migdia a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona.

Però el Fitag d’aquest any te altres cites molt interessants que us recomanem:

  •           L’obra EL BARRET DE COPA de la Companyia Teatral Internacional Polònia – Catalunya, amb la participació rellevant  de l’actor Jaume Fàbregas (el nostre director). Aquesta obra es representarà al Centre Cultural la Mercè a les 19:30h  el dimecres 30/8, el dijous 31/8 i el divendres 1/9.

-        
  •     L’obra EL CRÈDIT, dels nostres amics del Grup de Teatre de Sant Hilari, que es representa el dissabte 2 de Setembre a les 21:00h al Pati de les Magnòlies de la Generalitat de Catalunya de Girona.


Així doncs volem us volem fer partícips de la nostra il·lusió per formar part una any més d’aquest esdeveniment i us convidem a gaudir del Fitag 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada