dissabte, 28 de març del 2015

REEIXIT RETORN A CASA!


En motiu de la celebració del  Dia Mundial del Teatre s’ha tornat a representar a Arbúcies la nostra Políticament Incorrecte.
El dia ha estat intens i carregat d’ emocions, ja que a l’ il·lusió per tornar a actuar a casa, s’ hi ha sumat diverses circumstàncies:  l’ afonia d’ en Javi provocada per un inoportú refredat, les notícies del retard de l’ autocar que havia de portar a en Guillem de retorn del seu viatge d’ Institut, i els habituals estirabots dels dies propis de representació, els nervis d’ en Fut o la catxassa   d’ en Pep.

Però en el moment d’ alçar-se el teló tot ha quedat resolt, el públic molt aviat ha exhibit somriures que s’ ha transformat en riallades mentre l’ esperpèntic desenllaç de l’ obra s’ ha anat desenvolupant.

El fil argumental previst per Ray Cooney,  sumat a les actualitzacions que el grup ha anat incorporant,  més les improvisacions que les conjuntures del directe han obligat, han  provocat rialles i aplaudiments dels agraïts espectadors.


I  un final d’obra, avui diferent, amb algun personatge massa afectat pels somnífers (disculpeu l’ spoiler), ha donat pas a la salutació final acompanyada per una càlida ovació que ha deixat molt satisfet al nostre grup, pel convenciment d’ haver aconseguit fer passar una bona estona a la gent d’Arbúcies.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada