divendres, 2 de gener del 2015

MAGNIFICA RESPOSTA DE PÚBLIC ALS PASTORETS



Entrades exhaurides en les 4 representacions i  molts aplaudiments han estat les grates respostes del públic en la posada en escena dels Pastorets d’ Arbúcies.
El tradicional cor de Pastors, acompanyats al piano per Rosa Badenes han retrobat al públic amb les cançons de sempre del mestre Lluis Torres. 
Els Pecats capitals, dirigits per en Jaume Fàbregas, han aportat, amb equilibri, humor i terror a les funcions.
El balls del Grup Endansa han sumat qualitat i modernitat, fent una aclucada d’ ulls per incorporar el jovent a uns Pastorets destinats a tots els públics.
El grup dels angelets, amb la coreografia i direcció de Pepi Casanova, ha vestit de forma encantadora el quadre de l’ Anunciació.
Un heterodox grup d’ actors ha representat el tradicional text de Josep Mª Folch i Torres, però amb moltes al·lusions a l’ actualitat, sempre amanit amb molt bon humor.
Un magnífic grup de tramoies i equip tècnic ha lluït  amb il·luminació, efectes i muntatges audiovisuals una acurada posada en escena.

En definitiva un muntatge complex, però conjuntat, per confegir una funció variada, amena, tradicional i actualitzada que ha agradat al públic arbucienc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada