diumenge, 20 d’abril del 2014

PREPARANT LA NOVA OBRA

El grup ja està en la recta final de la preparació de la nova Obra: Políticament Incorrecte de Ray Cooney. Un vodevil blanc, una comèdia de portes i embolics que pretén divertir a l’ espectador.
Aquesta vegada és Elena Miró qui prepara la seva “opera prima” com a directora,  i  qui s’ ha embarcat en aquesta alegre aventura amb un grup de companys que protagonitzen el repartiment:  Javi Medina, Damià Batala, Josep Obiols, Àngela Serrat, Núria Monell, Francesc Guerrero, Alba Fontanella, Guillem Salagran i Jordi Ferragut.
També ja han començat a preparar decorats i muntatges de llum i so el magnífic equip tècnic que el format per Francesc Obiols, Quim Zamora, Jordi Ferreras i Agustí Rovira, i la Marta Ferragut com a regidora.
L’ estrena de l’ obra està prevista per dia 31 Maig a Viladrau, i  estan previstos altres “Bolos” com el 13 de Juliol a Lloret, l' 11 d' Agost a Fogueres de Montsoriu i la il·lusionant presentació a Arbúcies pel mes de Setembre, recuperant així la nostrada  tradició de teatre per l’ Aplec de la Capella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada