dissabte, 27 de juliol del 2013

ARBÚCIES RIU AMB NOSALTRES!


El Grup de Teatre del Centre ha estat protagonista d’ una nit d’ espectacle que ha fet de tret de sortida de la Festa Major d’ Arbúcies.

La Plaça de la Vila s’ ha omplert de gom a gom per viure una successió d’ actuacions que han farcit tres hores ininterrompudes de representacions d’ artistes locals. Dansa, cant i teatre han acompanyat al pregó de Festa Major.

Com és habitual el vespre l’ ha obert l’ escola de dansa d’ Arbúcies que ha ofert una brillant varietat de balls relacionats amb la Mediterrània, seguidament el Grup de Funky d’ Arbúcies s’ ha afegit per primer any a la Festa, i just després ha arribat el moment solemne oficial amb el Pregó a càrrec d’ Anna Ferran que acompanyada d’  Anna Pacheco, ha ofert tres cançons que han estat, sens dubte, un dels moments àlgids de la nit.

Després del pregó, el públic, a diferència dels anys anteriors,  ha restat immòbil a les seves cadires i han començat les actuacions teatrals combinades amb peces musicals.

 L’ Elena ha fet apareixer els primers riures amb una gran actuació del monòleg "Blau Petroli". I despès ha entrat en escena el nostre Grup de Teatre del Centre que amb la representació de “La Justicia és una conya” ha convertit la plaça de la Vila en una rialla generalitzada.

La debutant Nuria Monell sorprenia a tots pel seu  saber estar en l’ escena i ens obsequiava amb una creïble fiscal, en Robert Molist es posava al públic a la butxaca amb una bona interpretació d’ un estrambòtic personatge, en Damià Batalla arrancava els somriures de l’ espectador en cada intervenció d’un advocat defensor esperpèntic. En Pep Obiols i en Javi Medina posaven a l’ escenari dos personatges còmics que ràpidament congeniaven amb un públic lliurat a la diversió. El guió ens premiava amb dos personatges femenins genialment apallassats que Maria Tayeda i Angela Serrat han donat extraordinària vida. Tots junts, amb la coordinació del jutge Fut, han aconseguit l’ objectiu dels actor teatrals, és a dir: passar-ho bé actuant i fer-ho passar bé al públic.

La nit ha continuat amb el diàleg per a besucs d’ en Fut i en Pep. “Sense solta ni volta” ha captat l’ atenció d’ un espectador sorprès i entretingut que ha respost amb més somriures i aplaudiments.

 Han completat les representacions la genial actuació d’ en Jaume Fàbregas (Met) i la Carme Martorell amb “Las coses del Querer” que ha arrancat les riallades a dojo. Les cançons de la Pilar i la Mabrina ens han portat fins al número final on grup H6 (Pep Riumalló i Raul Martinez) ha posat en escena un fragment del “Tricicle” que ha estat un final rodó a una gran nit de l’ espectacle d’ Arbúcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada