diumenge, 11 de març del 2018

Estem molt satisfets!



Que bé que ens ho hem passat podent actuar al Ciutat de Tàrrega, el concurs de teatre amateur més prestigiós del país! El teatre de l’Ateneu de Tàrrega és un espai entranyable, que conserva l’arquitectònica dels espais clàssics i transpira teatre pels quatre costats. Poder actuar allà, per si sol ja és un privilegi, i fer-ho amb la platea plena d’un públic que ens va premiar amb molts aplaudiments és un honor.
Al més de Maig tornarem  a Tàrrega per la cerimònia de lliurament de premis, però sense cap dubte, el premi més gran ja el vàrem rebre ahir. Poder formar part d’això és un guardó d’aquells que sempre recordarem.
A part del veredicte del jurat, pel que encara haurem d’esperar tres mesos, ahir vàrem conèixer la votació del públic, i va ser realment extraordinària:
-          El públic podia votar 1- 2 - 3 - 4 ó 5, depenent de com li havia agradat l’obra, doncs resulta que el 65% dels votants van decidir que mereixíem la màxima nota (5). I la nota mitjana que vàrem rebre va ser d’un 4,42 sobre 5.  Una autèntica barbaritat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada