dissabte, 24 d’octubre del 2015

CÀNVI A LA DIRECCIÓ DELS PASTORETS


Aquest any el nostre grup de Teatre no coordinarà les tradicionals representacions del Pastorets, ja que aquets seran dirigits per l’Albert Batlle i  organitzats directament per la Parròquia.
En Jordi Ferragut, director dels Pastorets dels tres anys anteriors, ha volgut fer-nos arribar aquestes ratlles: 

“Voldria  fer arribar el més sincer agraïment a  totes les persones que van participar en aquestes tres temporades dels Pastorets, entre tots es va aconseguir recuperar aquesta entranyable tradició nadalenca, i que van assolir unes representacions de molt nivell, dinàmiques i amb ponts d’unió amb la tradició i la modernitat.  Tant és així, que van obtenir una magnífica resposta del públic que va omplir el Centre a vessar, fins a esgotar les entrades, en tretze representacions consecutives.
Els Pastorets van ser possibles gràcies a un munt de persones: tramoies, tècnics, fotògrafs, muntadors de vídeo, directora dels Àngels, director dels dimonis, actrius, actors, cor, ballet, pianista, maquilladores, coordinadors i col·laboradors. Entre tots es va construir un gran ambient cooperatiu i amical, que va fer aplaudir i  riure a grans i petits. Una pinya molt heterogènia de gent, d’edats molt diferents que respirava molt bon rotllo, que es transmetia a l’espectador. En els Pastorets hi va participar tothom que va voler, no es podia triar paper, però tothom hi tenia cabuda.

Ara cal que aquella feina no resulti infructuosa, que la nova direcció doni continuïtat a aquestes representacions tant nostrades. I voldria aprofitar aquestes ratlles per desitjar-los molta sort, alhora que desmentir el rumor que m’ha arribat, de que jo no hi volia participar, molt al contrari, em vaig posar a disposició de la nova direcció per col·laborar i fer el paper o la tasca que es considerés oportuna. Els nous responsables, amb tot el seu dret, no han cregut necessària la meva contribució i per això enguany veuré les representacions des del pati de butaques”

1 comentari:

  1. He de dir que per a mi va ser una experiència molt interessant dirigir els Pastorets, cosa que sempre havia volgut fer, almenys una vegada, en tenir l'opurtunitat no vaig saber dir que no, però mai va ser amb la intenció de substituïr ni fer fora a ningú sinó amb esperit de colaboració i de servei. Però també és veritat que va ser una experiència bastant traumàtica per la falta de suport que vaig trobar en les persones que des de feia anys hi venien participant, la qual cosa va ser per mi una sorpresa molt desagradable i totalment inesperada.

    ResponElimina