diumenge, 16 d’agost de 2015

UN DIA PER A RECORDAR!


La tradicional actuació de Fogueres de Montsoriu és sempre especial, perquè és l’indret on vàrem viure el primer “bolo” de la companyia, perquè ens hi hem sentit sempre molt ben acollits, perquè en aquelles instal·lacions sempre passem un dia fantàstic i enguany, a més de tot l’esmentat, la pluja hi ha afegit un punt d’èpica per convertir l’actuació en memorable.
Pel matí, amb el temps en calma, es va muntar l’ escenari, però entrada la tarda va aparèixer la pluja i tot feia pensar en la suspensió de la funció. Lones i plàstics per tapar els equipaments tècnics i l’ escenari i, mirades reiterades al cel i a les prediccions meteorològiques. De fet les tempestes, poc intermitents i a voltes intenses, no van cessar fins a 2/4 de 10 de la nit i, llavors es va prendre la decisió que cap grup professional hauria pres: Endavant amb la representació!
Treball espectacular dels tècnics per posar tots els equips a punt: Joan Jumbert, Gil Jumbert i Pere Sanfeliu multiplicaven esforços. Els actors es maquillaven i vestien en temps récord i el grup de col·laboradors treien l’aigua de l’escenari i el deixaven a punt de solfa (Quim Zamora, Neus Rubio, Jordi Farreras, Dani Sànchez, Toni Salagran, Javi Medina i Mercè Maixenchs van fer una gran tasca). En paral·lel els organitzadors feien arribar la notícia als veïns, els quals hi van acudir en massa: Hi havia teatre!
A les 10h. Començava la funció, només el fet d’iniciar-se ja era un gran èxit,  però a més l’actuació va ser molt rodona, els equips tècnics funcionaven  a la perfecció, l’escenari feia goig, el públic va riure i aplaudir molt des de l’inici fins al final de la representació. i aquesta complicitat va fer pujar el nivell dels actors que varen gaudir moltíssim d’un “bolo” inoblidable.

Al final satisfacció i agraïment de tots i el convenciment mutu de que l’any vinent tornarem a Fogueres de Montsoriu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada