dissabte, 25 de juliol del 2015

CONTRA TOTES LES ADVERSITATS


El pregó de Festa Major i tot l’ espectacle que l’ envolta va quedar molt deslluït. El ruixat que va caure per la tarda va espantar als responsables i varen decidir traslladar l’ acte previst per la Plaça de la Vila al Poliesportiu de Can Delfí. Del que va ser, al que hagués pogut ser, hi va haver un abisme.
El Poliesportiu no és un bon lloc per l’ espectacle per la seva mala sonoritat, i l’ escenari improvisat tampoc ajudava a cap lluïment. La precipitació del desmuntatge i muntatge de tots els aparells tècnics van provocar una instal·lació molt precària, que sense temps per provar, va fallar amb reiteració  al llarg de la nit, micròfons que no funcionaven, músiques que s’ aturaven sobtadament i sorolls que atabalaven. Per acabar-ho d’ adobar la calor del local no convidava en absolut al benestar del públic.
Però en mig d’aquest sideral desgavell hi van haver notes molt positives:
  •   L’ entranyable posada en escena del grup de Funky.
  •  La categoria i bellesa de la dansa, presentada per l’ Escola de Dansa d’ Arbúcies, en unes circumstancies tant contràries.
  •  L’ original i divertida manera en que el Club Basquet Arbúcies va presentar el Pregó.
  • La gran predisposició del Grup de Teatre del Centre d’ Arbúcies, que, en condicions tant adverses, van sortir a l’ escenari i van exhibir taules i sabre estar.
  • Les pinzellades de teatralitat i humor gestual que els amics de l’aula del Galliner (la Montse, l’Ovidi i en Joan) van posar sobre l’escenari. Mereixen un agraïment molt especial per la seva desinteressada col·laboració.
  •  L’ aportació del sempre estimat Jaume Fábregas “en Met de Sant Hilari” que, una vegada més, va voler col·laborar en l’ Acte
  • El ritme musical i de qualitat que va aportar la Big Band del Taller de Músics de Breda, convertint-se en una de les notes més positives de la nit.
  • El saber fer dels H6, que van cloure l’acte amb un gag en el que van barrejar humor i reivindicació.
  • La infinita paciència del públic que ho va suportar tot, i encara va acompanyar amb aplaudiments.


Així doncs, la circumstàncies ens van fer viure un espectacle molt poc lluït, però  l’ exhibició de talent, bona voluntat, i il·lusió dels artistes mereix un grandiós reconeixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada