dissabte, 26 de juliol de 2014

OMPLINT LA PLAÇA DE SOMRIURES!


La  gala d’ inici  de la Festa Major d’ Arbúcies ha estat un gran espectacle. La plaça s’ ha omplert de públic que ha gaudit  d’ un show molt variat i amb la participació de molta gent.
La nit, com és habitual, la va encetar l’ Escola de Dansa d’ Arbúcies oferint una mostra complerta i diversa de balls. Una exhibició de molt nivell  que ha entusiasmat als assistents.


Llavors el grup de funky d’ Arbúcies ha conduit, amb molt de ritme, al final de la primera part.
El tret de sortida oficial de la Festa Major ha estat el tradicional pregó de Festa Major, enguany i amb gran mereixement, ha estat a càrrec dels Gratanuvols, una associació molt arrelada i estimada a la nostra Vila.
Després del pregó,  una sorpresa entranyable,  el gran i incombustible Manel Planchart ha ballat el tango “A media luz” amb la seva inseparable nina Madame Caterine.

Han començat els gags amb una ocorrent situació en l’ estació de tren, posada en escena amb mestratge per l’ Elena i en Javi.


Un esperpèntic i divertit  concurs era el bateig, en l’ escenari de la Plaça de la Vila ,  per la Paula i l’Alba que, amb les seves taules, han mostrat que el futur del teatre Arbucienc està garantit.

I ell públic ha acompanyat amb aplaudiments la música engrescadora que ens ha servit el Taller de Música de Breda amb la participació instrumental de quatre arbuciencs.

Un futbolista molt singular executat per en Damià i una periodista molt incisiva posada en escena per Àngela ens han servit, amb gran interpretació,  un divertit gag.
I després un aprenent de mag al que donava vida en Pep s’ ha posta a la butxaca al respectable interpretant una graciosa escena.

Els amics d’ H6 han presentat uns gags del Tricicle i Chapertons,  que han estat acompanyats amb rialles generalitzades per part d’ un públic,  que ha vist com la talentosa exhibició de dansa irlandesa de l’ escola Mediterrània   acomiadava una gala llarga, animada, supressiva i plaent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada