dilluns, 2 de juny de 2014

ESTRENA INOBLIDABLE!


Viladrau ha estat l’ escenari de l’ estrena de la nostra “Políticament Incorrecte” i podem afirmar que aquest primer “bolo” ha resultat molt reeixit.
La primera expedició ha sortit al  matí un cop carregada, de gom a gom,  la furgoneta de Fruiteria Jordi Bayés (moltes gràcies per la col·laboració).  A l’ espai Montseny de Viladrau ens han mostrat la sala teatre i les limitacions que ens trobaríem per carregar, descarregar i muntar.  I després d’ un indispensable dinar de germanor:   mans a la obra, tramoies, tècnics i actors col·laborant per muntar un escenari cofoi.  Llavors cercavila per Viladrau amb els altaveus sobre el Land Rover convidant a tot el poble a teatre, amb divertida lectura del pregó a la plaça de la Vila. Més tard s’ hi ha ajuntat el gruix de l’ expedició amb els entrepans del sopar i moltes ganes de treballar. I entre una cosa i l’ altre ha arribat  l’ hora de l’ actuació.

I la representació ha funcionat de meravella, el públic ens ha obsequiat amb rialles continuades i molts aplaudiments, i nosaltres hem gaudit intensament de la màgia del teatre. Sens dubte ha estat una estrena que no oblidarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada