dimarts, 15 d’octubre del 2013

PREPARANT ELS PASTORETS!


La maquinaria dels Pastorets ja s’ ha posat en marxa i  els assajos i preparatius ja han començat.
Pep Obiols tornarà a capitanejar l’ equip tècnic i l’ Agustí Rovira, en Quim Zamora, en Francesc Obiols, en Dan Sanchez i en Jordi Farreras estan treballant les novetats de llum i so, i es preparen sorpreses  en els efectes audiovisuals..
La Rosa Badenes repetirà conduint la Coral i un bon grapat de pastors i pastores ens asseguren la continuïtat de les entranyables cançons dels pastorets.
La Pepi Casanova ja ha iniciat els assajos amb les noietes que es convertiran en els angelets que un any més ens oferiran una nova coreografia en l’ imprescindible quadre de l’ Anunciació.  
En Jaume Fàbregas enguany s’ encarrega de dirigir els pecats capitals i ha reunit a un grup de totes les edats que donaran un toc diferent  i novador a la colla de diables.
I la colla d’ actors i actrius també comença a pujar a l’ escenari per repetir les escenes de sempre i incorporar les novetats d’ enguany. Hores d’assaig, bon ambient i molta il·lusió per,  un any més, poder oferir els tradicionals Pastorets.
En paral·lel la Cristina Martínez coordinant totes les àrees perquè a ningú li falti de res, i  renovant vestuari i atrezzo.

I en Fut, que escriu aquestes ratlles, vol agrair  la tasca de tanta gent, i aportar el seu  gra de sorra des de la direcció dels nostres Pastorets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada